Vanhasta Sporttisaitista siirtyminen

Aloita ilmaiseksi

Vanhasta tuotteesta uuteen siirtyminen

Vuoden 2008 joulukuun ja vuoden 2012 maaliskuun välillä hankitun Sporttisaitti-tuotteen tuki jatkuu toistaiseksi, mutta päivittäminen on uuden tuotteen parempien ominaisuuksien vuoksi silti suositeltavaa. Jos et ole varma mitä tuotetta käytät, tarkista asia ohjeistosta.

Jos olet uudistamassa Sporttisaitti + Lajipaketti -tuotteesta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Älä huoli, vanhat sisältösi siirtyvät uudistaessasi mukana – ja se on ilmaista

Kun uudistat vanhan Sporttisaitti-tuotteesi alla olevan lomakkeen kautta, siirtyy osa vanhan sivustosi sisällöstä uudelle sivustolle. Et siis joudu kirjoittelemaan kaikkia sisältöjäsi uusiksi.

Huomaathan, että uudistamisen voi tehdä vain yhden kerran!

Uudistuksessa siirtyvät sisällöt

- sivurakenne
- teksti- ja kuvaosiot
- tiedosto-osiot
- lomakkeet (Huom. lomakkeiden vastaukset eivät siirry)
- uutiset (Huom. arkistoidut uutiset eivät siirry)
- html-osiot

HUOM!

1) Vain listassa mainitut sisällöt siirtyvät; esim. jäsentiedot, medialeikkeet, pikakyselyt, tapahtumat ja keskustelupalstat eivät siirry. Jos et ole varma mikä sisältö/osio on kyseessä, niin kirjaudu vanhalle sivustolle ja muokkaa ko. osiota. Avautuvan ikkunan otsikossa näkyy osion nimi (esim. Tapahtumaosio).

2) Linkit tiedosto-osioihin menevät siirrossa rikki; tämä tarkoittaa, että uudella sivustolta linkit pitää korjata, mikäli sisältö on edelleen ajankohtaista.

3) Huomioittehan, että mikäli olette käyttäneet Joukkuesivuja, siirtyy niiden yllä listattu sisältö uudelle sivustolle, mutta päivitysoikeudet eivät siirry. Mikäli haluatte määritellä päivitysoikeuksia joukkuekohtaisesti, onnistuu se perustamalla joukkueille omat sivustot. Tämä onnistuu jo Sporttisaitin ilmaisversiosta lähtien.

Saat uusia monipuolisia ominaisuuksia ja säästät rahaa

Kyseessä ei ole päivitys vaan uusi tuote! Katso myös sivu, jolla kuvataan ennen 6.3.2012 hankitun ja nykyisen Sporttisaitin eroja.

Lisäksi kuukausimaksusi säilyy ennallaan tai saattaa jopa alentua siirtyessäsi uuteen Sporttisaittiin. Älä pidättäydy enää turhaan suppeammassa eilispäivän tuotteessa, vaan siirrä seurasi sivut uudelle aikakaudelle uuden Sporttisaitin avulla.

Huomioitavaa ennen uudistamista

Mikäli nykyisellä sivustollasi on käytössä sekä Jäsen- että Työhuone, niin varmista ennen siirtoa, että ne sijaitsevat alkuperäisillä paikoillaan. Jäsenhuoneen pitäisi siis sijaita suoraan sivuston juuressa ja Työhuoneen pitäisi sijaita Jäsenhuoneen alla.

Huomioitavaa uudistamisen jälkeen

Kun olet saanut sivustosi uudistettua, ovat vanhan sivustosi sisällöt siirtyneet uudelle sivustolle. HUOM! Mikäli vanhalla sivustolla oli paljon sisältöä, saattaa siirrossa kestää hieman kauemmin. Siirto on valmis, kun "Siirretyt sivut" -sivuhaara ilmestyy valikkoon (sivuhaara on alkuun piilossa). Tarkista näiden sivujen sisältö ennen kuin alat tekemään suurempia muutoksia, kuten muokkaamaan ulkoasua tai siirtämään sivuja uusiin paikkoihin. Jos huomaat siirretyssä sisällössä jotain puutteita, niin tarkista vielä tämän sivun yläosasta (“Uudistuksessa siirtyvät sisällöt”), että pitikö ko. sisällön siirtyä. Mikäli sisällön piti siirtyä, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
Muista myös, että kun teet päivityksiä vanhalle sivustolle siirron jälkeen, niin nämä eivät siirry automaattisesti uudelle sivustolle, joten siirron jälkeiset päivitykset tulee tarvittaessa tehdä käsin molemmille sivustoille.

Uudista sivustosi tällä lomakkeella