Monipuoliset kotisivut

Sporttisaitti mahdollistaa edulliset, äärimmäisen helposti päivitettävät kotisivut urheiluseuralle. Pääset toteuttamaan kaikki sisältötyypit valmiilla työkaluilla muutamalla klikkauksella.

Kaikki sovellukset ovat mukana ilmaisversiosta lähtien. Sovelluksilla luot verkkosivuille erilaista kuva-, teksti-, video- tai tiedostosisältöä. Voit myös luoda esimerkiksi pikakyselyitä, lomakkeita, keskustelupalstoja tai RSS-syötteitä.

Aloita nyt

Vaivaton ulkoasun suunnittelu

Sporttisaitin ulkoasueditorilla luot seurasi luonteen mukaisen ulkoasun. Sporttisaitilla kotisivujen suunnittelu ja tekeminen on helppoa. Helppokäyttöisellä editorilla kuka tahansa tekee persoonallista jälkeä määrittelmällä värit, fontit, kuvat ja valikkotyylit. Uskaliaammille verkkovelhoille on tarjolla mahdollisuus lisätä omaa HTML-koodia.

Automaattisesti eri laitteille skaalautuvat sivut

Kun teet sivustosi Sporttisaitilla, sinun ei tarvitse huolehtia responsiivisuudesta erikseen. Sporttisaitti-sivustot taipuvat kaikille laitteille aivan itsestään.

Aloitus tapahtuu ilmaisversiolla

Aluksi kotisivusi ovat ilmaiset, päätät maksullisen version tilaamisesta itse.