Asiakaspalvelu

Lähetä meille sähköpostia

Tavoitat asiakaspalvelumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

..tai kysy tiimiltämme chatissa!

Oikean alakulman chat-painikkeessa näkyy oranssi neliö, kun tiimimme on linjoilla. Olemme tavoitettavissa chatissa työaikana mahdollisuuksien mukaan. Kun neliö on harmaana, chatissa on ruuhkaa tai juonimme yhdessä Sporttisaitin uusia kehityssuuntia!

Saanko teihin yhteyden puhelimitse?

Olemalla tavoitettavissa chatilla ja sähköpostilla pystymme palvelemaan kaikkia käyttäjiämme mahdollisimman hyvin. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden saada asia eteenpäin myös puhelimitse.

Jätä puheviesti numerossa 010 3090 911, niin olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä. Muistathan kertoa puheviestissä myös seuraavat tiedot:

• sivuston osoite, mikäli asia koskee jo olemassa olevaa sivustoa
  • sähköpostiosoitteesi
  • nimesi